Yrityssiivous

Yrittäjä, oletko kyllästynyt siihen, että toimisto tai myymälä ei pysy siistinä? Jokainen meistä on ansainnut puhtaan ja pölyttömän työympäristön.

Sen lisäksi yrityksen tilat täytyy pitää edustuskelpoisina. Siistit tilat antavat positiivisen viestin asiakkaille ja siisteys voi jopa ratkaista sen, että asiakas valitsee juuri teidän yrityksen kilpailijan sijaan.

Haluatko, että työntekijät saavat keskittyä töihin ja ettekä joudu käyttämään työaikaa, sekä resursseja siivoamiseen?

Varsinkin korona-aikana moni kiinnittää erityistä huomiota hygieenisyyteen. Pöydällä seisova käsidesi ei riitä, vaan tilojen täytyy myös tuoksua raikkaalta ja näyttää puhtaalta. Silloin asiakas myös tuntee olevansa tervetullut yritykseenne.

Isojen siivousfirmojen kanssa saattaa ongelmana olla suuren työntekijämäärän aiheuttama kasvottomuus, eikä toiveitanne saada välttämättä perille. Voi myös olla, että reklamointi ei tuota toivottua tuosta ja työn laatu on vaihtelevaa.

Minulta saat henkilökohtaista kaiken kattavaa siivouspalvelua, jota muokataaan palautteen perusteella. Säännöllinen ja tehokas siivous, sekä harvemmin tehtävien siivoustöiden tarpeen tarkkaileminen ja niiden tekeminen vapauttaa sinut kokonaan oman osaamisalasi pariin.

Kauttani saa myös tarvittavat siivouspalvelut silloin, kun yritys muuttaa.

Minulla on puhtaanapitoalan koulutus ja laaja toiminnan vastuuvakuutus. Työssäni käytän kotimaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Toimin pääasiallisesti Espoon, Kauniaisen, Helsingin ja Vantaan alueella.

Jätä siivoushuolet minun ilokseni ja nauti huolettomasta puhtaudesta!