Erikoistyöt

Höyrypesu

Höyrypesu on täydellisen ekologinen ja hygieeninen puhdistusmenetelmä, joka sopii hyvin allergikoille ja astmaatikoille.

Höyrypesu on erinomainen tapa puhdistaa esimerkiksi kylpyhuoneet:

  • Höyrypesu tappaa kaikki homeet, sienet, sekä bakteerit.
  • Erinomainen keino kirkastaa kylpyhuoneen seinät ja puhdistaa lattiat.
  • Poistaa myös seinille kertyneet rasvaliat, sekä saippuajäämät ja muun pinttyneen lian (kalkki- ja ruostesaostumiin ei tehoa joten ne poistetaan esivalmistelussa).
  • Menetelmä on täysin myrkytön ja perustuu 120c höyryyn. Höyry pehmentää likaa ja se huuhdellaan tai imetään puhdistuksen jälkeen pinnalta.

Höyrypesu tekstiileille:

  • Raikastaa tekstiilit ja tappaa esimerkiksi pölypunkit.
  • Höyry pehmentää lian ja tehoaa tekstiileissä jopa vaikeasti pinttyneisiin tahroihin.
  • Soveltuu kaikille kuumuutta sietäville pinnoille ja imutoiminnon ansiosta pinta jää vain hiukan kosteaksi.

Saunan pesu

Saunan pesu on suositeltavaa noin 3kk välein riippuen sen käyttöasteesta. Lauteita tulisi hoitaa parafiiniöljyllä silloin tällöin, jotta pinta pysyy hyvänä ja kestää kosteutta, sekä lämpöä. Parafiiniöljykäsittelyn ansiosta lika ei pääse imeytymään puuhun ja puhtaanapito on helpompaa. Kiuaskivet on hyvä järjestellä uudelleen noin vuoden välein, jolloin palopinta vaihtuu ja kivet kestävät käytössä kauemmin. Samalla varmistetaan se, että löylyt eivät ala heikentymään. Kiuaskivet on hyvä vaihtaa 5-7 vuoden välein.

Lattian pintapesu yhdistelmäkoneella

Pinttyneen lian poistoon kotitalouksien lattiapinnoilta. Sopii useimmille lattiamateriaaleille ja on erityisen hyvä mm. märkätiloissa, sekä myös rappukäytävissä ja toimistoissa, joissa kävellään kengät jalassa. Pesee pyörivällä laikalla tai harjalla ja kuivaa lattian heti. Pesun jälkeen levitetään hoitoaine tarvittaessa.

Nahkakalusteiden hoito ja puhdistus

Nahkakalusteiden oikeaoppinen hoito ja puhdistus pidentää kalusteiden käyttöikää. Nahka pysyy kimmoisana säännöllisellä hoidolla ja puhdistuksella, eikä ala kulumaan tai halkeilemaan. Lian puhdistaminen ehjältä pinnalta on myös helpompaa.